Metricommerce
All Archive Forum Resource Roadmaps Hire Us Video Pro Idea Board Pro Virtual Meet Pro
Latest forum
Metricommerce
4/27/2024
Airchat, potential giant social media sekarang failed? saya suka dengar pendapat founder dia.

Kita tengok apa yang jadi....
1
Metricommerce
4/26/2024
Soalan yang saya dapat kalini : Tuan boleh share macam mana tuan bangunkan marketing agency? macam mana tuan cari client....
1
Metricommerce
4/25/2024
Last virtual meet, antara bit yang saya masih ingat sampai sekarang, most marketer consume information yang sama, dari o....
2
Metricommerce
4/22/2024
Meta launch A.I 3 hari lepas.

saya masih belum jumpa lagi usecase yang directly impact marketing & advertising.

so far....
2
Filter by category All Article Facebook ads Tiktok ads Data Analisis Q&A Copywriting
πŸŽ‰ New : Plus Account OneTime payment RM59

Social Marketing
Platform, Tools & Insight.

Social platform untuk Marketer & Business Owner (Macam linkedin, tapi less cringe😁)

Antara features yang ada. Tak banyak tapi usefull.

Premium Content
Plus & Pro
Premium content yang lebih details, ada perkara yang saya tak boleh nak share secara public. Jadi saya share dalam Premium Content.

Biasanya lebih details dan sometime controversial
Virtual Meet
Pro
Sesi 1 on 1 30 minit, Setiap minggu

Dalam sesi ni anda boleh tanya soalan berkaitan marketing, audit ads account, Quick Fix website dan lain-lain. Biasanya ada 4 sesi seminggu

Setiap hari isnin & 30 Minit
Video
Pro & Plus
Video content, walaupun masih tak banyak anda dapat akses juga. Biasanya content video ni lebih kepada tutorial ataupun fix teknikal problem.

Video requested by Member, anda tanya saya jawab.

Ada planning juga untuk publish content video lebih banyak (Poadcast) tapi masih dalam planning
Premium Resource
Pro & Plus
Setiap bulan, saya akan beli 1 premium resource. Sama ada Plugin Website, Template design ads atau software dan saya share akses dengan Pro & Plus Members.

Untuk sekarang kita dah ada 5+ Premium resource yang anda boleh terus download.
Group Whatsapp
Pro
Group whatsapp ni khas untuk PRO Members, anda boleh networking dalam ni, share pendapat yang agak kontroversi.

dalam group ni semua proffesional, jadi jangan risau
Additional Software
Pro
In-House Developer, Saya ada juga develop software, Paling latest CRM untuk manage team sales. Kalau anda PRO Members anda boleh guna secara percuma selagi anda PRO

Berapa harga untuk register account?

Free
RM0 Forever
Saya lebih suggest anda start dengan Free account.

Bila anda rasa dah ready baru upgrade, lagipun banyak juga features yang available untuk free account πŸ‘πŸ»
PRO
RM99/Mo
Bila dah ready untuk grow, ini account yang sesuai.

@ Bila anda spend RM5,000 sebulan ke atas untuk marketing.
Plus
RM59 One-time
Sama macam PRO kecuali main features, kalau anda jenis yang "Lone-wolf" suka buat sorang-sorang and tak bergaul.

Tapi perlukan resource, account ni sesuai untuk anda

Untuk upgrade, anda register dulu account & boleh pilih upgrade

FAQ

Kalau upgrade PRO, boleh cancel ke?
Anytime, boleh whatsapp @ click je cancel dekat setting. No judgement..
Ada coaching ke?
Sekarang & Masa hadapan, tak ada coaching πŸ˜€
Ada Upsell services ke?
Tak ada, kalau anda nak cari marketer saya boleh suggest Metricommerce Members, tapi tak ada upsell